GARDAMEER ITALIE
omgeving Tignale Italie
Bungalow Italie
beschikbaarheid en kosten Italie? Ervaringen
SPANJE Costa Blanca
Appartement Spanje
Villa Spanje
ENGLISH: Apartment /Villa Spain
beschikbaarheid en kosten ? Spanje
ITALIE Gardameer......OF ......... SPANJE Costa Blanca
Sunclass park

 zwembad Sunclass
                          met rechtboven het zwembad ons huisje   

Het park
 

Het bungalowpark "Villaggio di Sunclass" ligt aan de westkant van het Gardameer op ca. 1 km. afstand van het dorpje Tignale, tussen Limone en Gargano. Met de auto rijdt u in ongeveer 20 minuten via een ca. 9 km. lange, goed berijdbare bergweg naar het rustig gelegen, terrasvormig park. U bevindt zich dan inmiddels tussen de 5 en 7 honderd meter boven het meer!
Het Sunclasspark heeft ongeveer  170 bungalows. Alle bungalows zijn van particuliere eigenaren. Uiteraard is de ligging en het uitzicht van de diverse bungalows verschillend. Vele eigenaren verhuren, andere eigenaren bewonen hun bungalow de gehele zomer of een gedeelte van de zomer.

Bij het verwarmde zwembad is een kinderbad en enkele speeltoestellen voor kleine kinderen, evenals een groot terras om elkaar te ontmoeten. Voor de wat oudere jeugd werden in de afgelopen seizoenen diverse evenementen georganiseerd o.a. waterpolo, luchtkussenspelletjes en luchtmatrassen-gevechten te water, dansavonden en voetbalwedstrijd-uitzendingen kijken op televisie (groot scherm). Het zwembad is vanaf half mei te gebruiken.

 


Sunclass park  

 

 

 

Tennisbanen zijn in het dorp Gardola (Tignale) aanwezig.

Vanaf het bungalowpark heeft men een prachtig uitzicht op het Gardameer en de daarachter gelegen 2350 meter hoge berg “Monte Baldo”.

In het plaatsje Gardola (Tignale) kunt u alle dagelijkse boodschappen doen bij de bakker, de slager en de supermarkt. Er zijn vele restaurantjes, pizzeria’s en natuurlijk ijssalons.
Vanaf het park kunt u fantastische bergwandelingen maken. Men organiseert vanaf het park wandeltochten, maar u kunt natuurlijk ook op eigen houtje erop uittrekken. Bij de receptie heeft men plattegronden waarop de strandjes aan het meer zijn aangegeven.
Op het park worden (aangelijnde) honden toegestaan.

     


             
het terras tussen de Kiosk en het zwembad
          
                   
 
                   Het restaurant is helaas tot nader order gesloten 











Uitzicht vanuit park over het dorp Gardola en Monte Baldo
        


                    

                   

        
                                                                                                                              het park van onderaf gezien

                                                           
                 Vanuit een wandeling boven het park!                                          

 

 



net boven het park, mooi uitzichtpunt, kleine wandeling
 

GARDAMEER ITALIEomgeving Tignale ItalieSunclass parkBungalow Italiebeschikbaarheid en kosten Italie? ErvaringenSPANJE Costa BlancaAppartement SpanjeVilla SpanjeENGLISH: Apartment /Villa Spainbeschikbaarheid en kosten ? Spanje